Om Glasögoninfo.se

Glasögoninfo.se är en sida som innehåller artiklar och information om Glasögon och Glasögonfordral. Passar utmärkt för att guida dig inför valet av leverantör av Glasögon

>> Glasögonbågar hos Lensway.


Glasögon på nätet

>>    Glasögonbågar till bra priser - Snabbt & enkelt Köp Glasögonbågar på nätet via Optikbutiken här!

Glasögon på nätet. Sedan en tid tillbaka kan du köpa dina glasögon på nätet. Det är ett enkelt och smidigt sätt att handla. Då det finns flera aktörer på marknaden, som säljer glasögon på nätet, så ska du alltid ta dig tid att jämföra priser. I regel är det billigare att köpa sina glasögon på nätet än att gå till en vanlig butik. Internetbutikerna kan hålla nere priserna eftersom de inte behöver ha några dyra lokaler. Kom dock ihåg att pris inte är allt.

I samband med att du handlar glasögon på Internet så ska du alltid kontrollera ifall återförsäljaren följer distanshandelslagen. Vidare kan det alltid vara en god idé att höra dig för om det går att teckna någon ytterligare försäkring. Viktigt är också att du noga kontrollerar så att det pris som anges för glasögonen är inklusive moms.

Innan du börjar leta efter lämpliga glasögon på nätet är det mycket viktigt att du först genomgår en synundersökning hos en legitimerad optiker. Optikern är enligt lag skyldig att lämna ut ditt recept efter synundersökning. Kostnaden för en synundersökning, där du hämtar ut receptet, kan variera, men det rör sig i regel om omkring 300 kronor. I samband med att du köper dina glasögon på nätet så ska du alltid skicka in ditt recept från synundersökningen.

Om du skulle ha några frågor till din återförsäljare av glasögon på nätet, som du inte tycker du får svar på via deras webbplats, så ska du inte tveka att ta direkt kontakt med företaget ifråga. På så vis minskar risken för att du ska bli missnöjd med ditt köp.

En försäljare av glasögon på nätet är Scandinavian Eyes. De kan erbjuda mycket prisvärda glasögon. Förutom glasögon till män och kvinnor kan de också erbjuda unisexglasögon men också solglasögon. Om du handlar dina glasögon hos Scandinavian Eyes så kan du spara upp till 40 %. Att handla glasögon i deras webbutik är tryggt och enkelt. Efter att du beställt ett antal glasögon som du vill prova så har du i regel dessa hemma hos dig inom en vecka. För direkt kontakt med Scandinavian Eyes kundtjänst ringer du 073-811 99 02.

Optikbutiken är en annan central återförsäljare av glasögon på nätet. På sajten finns ett mycket stort utbud av glasögon. Leveranstiden för påseendebågar är endast en till två dagar. Du kan låna upp till tre bågar per gång. Vid köp av glasögon hos Optikbutiken så bjuder de på frakten. När du väl bestämt dig vilka glasögon som du vill köpa så tar det omkring till 14 arbetsdagar innan du får dem hem till dig. För direkt kontakt med Optikbutikens kundtjänst ringer du 0200-33 00 26.

Du kan också handla dina glasögon hos Favoptic. Företaget har funnits på marknaden i drygt 5 år och har idag flera hundra tusen kunder i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Favoptic kan erbjuda ett stort utbud av glasögon. Totalt kan du låna hem sex påseendebågar på en och samma gång. När du beställer dina glasögon från Favoptic så är leveranstiden omkring en till två veckor. Du når Favoptic på telefonnummer 08-564 406 80.

Vidare kan du handla glasögon på nätet hos Ögat229. De har ett stortsortiment av glasögon till billiga priser. När du beställer dina glasögon från Ögat229 är den beräknade leveranstiden 4 till 5 dagar. Skulle du ha några frågor så kan du tala in dessa på företagets telefonsvarare. Du når Ögat229 på telefonnummer 040-611 03 90.