Om Glasögoninfo.se

Glasögoninfo.se är en sida som innehåller artiklar och information om Glasögon och Glasögonfordral. Passar utmärkt för att guida dig inför valet av leverantör av Glasögon

>> Glasögonbågar hos Lensway.


Solglasögon online

>>    Glasögonbågar till bra priser - Snabbt & enkelt Köp Glasögonbågar på nätet via Optikbutiken här!

Solglasögon online. Att köpa solglasögon online är i regel billigare än att göra det i en vanlig butik. Anledningen till att Internetbutikerna kan hålla så låga priser är att de inte har några utgifter för dyra lokaler. Då det finns ganska många återförsäljare av solglasögon online så är det alltid en god idé att jämföra priser. På så vis kan du tjäna många sköna slantar.

När du ska köpa solglasögon online är det bra om det om du först har provat dem. Det är viktigt att glsögonen sluter tätt kring ögat. Om så inte är fallet finns det alltid en risk att det kan uppstå situationer när du blir bländad. Många väljer att köpa trendiga solglasögon bara för att de är snygga. Kom dock ihåg att det ska vara sköna att ha på sig. Annars finns det en risk att de förblir oanvända. Då du letar efter solglasögon online så ska du alltid läsa på ifall de har något UV-skydd.

Innan du handlar dina solglasögon online så ska du också fundera på material, mineralglas eller plastglas. I regel ger plastglas ett bättre UV-skydd än mineralglas. De är också lättare. Nackdelen med plastglas, jämfört med mineralglas, är att de inte är speciellt reptåliga. Är du beroende av att dina solglasögon har en korrekt färgåtergivning så är grå eller gröna glas bra.

Solglasögon är indelade i olika filterkategorier. Ju högre kategori, desto mindre ljus släpps igenom. Hittar du ett par solglasögon online som har filterkategori 0, så ger dessa inget direkt skydd. Kategori 1 och 2 är bra vid normalt solljus. Vill du ha ett par nya solglasögon inför sol- och badsemestern så bör du satsa på ett par med filterkategori 3.

I skidbacken kan det ofta vara jobbigt med alla reflektioner i snön. Innan skidsemestern är det därför en god idé att köpa solglasögon av filterkategori 4. Skulle du vara osäker på vilken typ av solglasögon som passar just dig så bör du ta direkt kontakt med din återförsäljare online.

När du börjar leta efter solglasögon online så kommer du snart att märka att priset kan skilja sig tämligen kraftigt åt. För ett par designsolglasögon kan man få betala flera tusen kronor. Några av de mest kända tillverkarna av solglasögon är Ray Ban, Gucci, Dolce & Gabbana, Armani, Bvlgari och Dior.

I samband med att du handlar dina solglasögon online så ska du alltid läsa på om vilka regler som gäller för köpet. Några centrala återförsäljare av solglasögon online är Favoptic, Trendvision, Icsoptics, Zymber och Ögat229. Generellt bör du efter en beställning ha fått hem dina nya solglasögon efter bara några dagar.

I vissa fall kan det dock dröja två veckor. Läs alltid på vad återförsäljaren utlovar, och om du är osäker ska du alltid ta kontakt med denne. Detta i synnerhet om du beställer dina nya solglasögon tätt inpå en utlandsresa. Att handla solglasögon online är tryggt och enkelt.

Skulle du hamna på någon utländsk sajt som verkar vara oseriös så ska du aldrig lämna ut några känsliga uppgifter.

Idag finns det också en stor efterfrågan på vintagesolglasögon. En bra återförsäljare av vintagesolglasögon är So Vintage. Samtliga solglasögon som säljs på So Vintage kommer från 1970- och 80-talen. Det som är speciellt med So Vintage och deras solglasögon är att de inte är second hand. De solglasögon som säljs på sajten har legat undanstoppade i olika lager. Har du tur kan du också ropa hem vintagesolglasögon från auktionssajten Tradera till ett billigt pris.